top of page

Üdvözöllek az Akadémián!

     Iskolám megalkotása során az  elsődleges célom az volt, hogy a nálunk végzett tanulók, olyan egyedi és professzionális körülmények között töltsék az oktatási napokat, olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, hogy bárhol a világon sikeresen meg tudják állni a helyüket.

     Így sikerült megalkotnom a Berki Mia Smink Akadémiát a belváros szívének egyik legkeresettebb részén, közel minden közlekedési eszközhöz. 

Az Iskola a 7. kerületben, a Néprajzi Múzeum felől nyíló Damjanich utcában , a III. emeleten található, mely közel 90nm2-en várja leendő hallgatóit és szépülni vágyó hölgy vendégeit.

Az Iskola kialakítása során fontos szempont volt, hogy nagy tágas terekkel rendelkezzen  és belépve az ingatlanba egy igazán fiatalos, impozáns, hangulatos és professzionális érzés fogja el az érkező vendéget.

A helyszínen Kate Sarah Design kézzel készített festményei díszelegnek a falakon, melyeket Kate az Iskola színeihez igazítva egyedileg alkotott nekünk.

Szeretettel várunk minden tanulni- és szépülni vágyó Vendéget!

_P5A4272.jpg

Kontakt

06 30 584 70 68

Email 

Follow and References

  • Facebook
  • Instagram

Az iskolába belépve egy nagy váró fogadja az érkező vendégeket, arany fali tükrökkel. Hatalmas közösségi tér, egy konyha, egy modern fürdőszoba, egy külön nyíló mosdó egy fotó- és oktató teremből áll. Az Iskola befogadó képessége 20 fő. 

A professzionális bútorokat az Inglot Hungary biztosította, melyek egyedi gyártásúak és Iskolánk színvonalát erősítik. 

A bútorok és oktatási eszközök kiválasztásánál különös figyelmet fordítottunk a kényelemre és minőségre, hogy minden körülmény biztosítva legyen a legmagasabb színvonalú oktatáshoz.

bottom of page