top of page

LEÍRÁS

Sajátítsd el az arcodnak megfelelő, szemöldök- és arc formázás technikáját, egyéniségedhez illő sminkkel kiegészülve! Ezáltal a hétköznapokon is magabiztos lehetsz a sminked elkészítésében. Személyre szabott oktatás és sminktanácsadás – önsminkelő tanfolyam, adott téma szerinti felkészítés, meglévő tudás kiegészítése – tanúsítvány nélkül. A professzionális tudást, prémium anyagokat, eszközöket és a helyszínt a Berki Mia Sminkiskola biztosítja.

 

Megtanulhatod, hogyan sminkeld magad az egyszerű hétköznapokon vagy jeles alkalmakkor, bőrtípusodnak megfelelően, milyen anyagokat és eszközöket használj. Teljesen az alapoktól kezdjük, megszabadulunk a berögzült, helytelen sminkelési szokásoktól és az aktuális trendeknek megfelelően eljutunk a tökéletes végeredményig

 

– hatékony sminkelés elméleti képzés

– gyakorlat orientált oktatás lépésről lépésre

 

AZ OKTATÁS MENETE

Minden kedves vendég saját munkafüzetet kap, ami további hasznos információkat tartalmaz. 

Neszeszer rendezés

Bőrtípus-analízis és bőrápolás

Anyag- és eszközismeret

Elmélet és facecharton való rögzítése

Alapozás és kontúrozás

Szemöldök formázás

Szemsmink készítése:  Választhatsz egy nappali vagy egy alkalmi sminket.

Ajak festés

 

 

AMIT HOZZ MAGADDAL

Kérlek hozd magaddal a neszeszeredet, benne a kedvenc bőrápolási- és sminktermékeiddel.

Átbeszéljük azok helyes használatát.

 

 

IDŐTARTAM

4 óra

 

LÉTSZÁM

1 Fő

 

ÁR

50.000FT/FŐ

45.000FT/FŐ/2 FŐTŐL

40.000FT/FŐ/3 FŐTŐL

 

 

JELENTKEZÉS MENETE: 

Az IDŐPONT KÉRÉS gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot, időpont egyeztetés szükséges hozzá. Amennyiben sikerült időpontot egyeztetnünk, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a lefoglalt időpontról. A tanácsadás árát a lefoglalt időpont előtti napig előre utalásos számlán szükséges kifizetni, melyet elektronikusan küldünk el a foglalást követő válasz üzenetben! A helyszínen nem tudunk készpénzes fizetést fogadni!

HA JELENTKEZŐ A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE ÉS A FOGLALÓ BEÉRKEZÉSE UTÁN ELÁLL A JELENTKEZÉSTŐL, ELFOGADJA, HOGY A SZOLGÁLTATÓ ÉS OKTATÓ FELÉ PÉNZÜGYI KÖVETELÉSE NINCS!

SMINKTANÁCSADÁS

Az önsminkelő oktatást profi szakember oktatja

Kovács Gabriella
Oktató, és Smiktanácsadó

bottom of page