top of page

SMINKTETOVÁLÁS TÁJÉKOZTATÓ 

Permanent Eyebrows

A sminktetoválás során speciális sminktetováló pigmenteket jutattunk a bőrbe (a hám és az irha réteg határához) sminktetováló készülékkel. Német organikus sminktetováló festéket alkalmazunk, melyek a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelnek. Nem tartalmaznak tartósítószereket és nehézfémeket, allergológialilag teszteltek. 

A sminktetoválás eredménye tartós, általában 12-24 hónapig tart, a szín fokozatosan halványodik el, teljes eltüntetésre csak lézeres kezeléssel van lehetőség. A mikropigmentálás tartóssága egyéntől, kortól, bőrtípustól, illetve a külső hatásoktól függően eltérő. 

Az eljárás egyénenként változó fájdalomérzettel jár. 

Színváltozás előfordulhat különböző kémiai (pl. bőrfehérítés, gyümölcssavas hámlasztás...) és környezeti hatás következtében (UV sugárzás a tetoválást követő 7-10 napon belül), illetve néhány belgyógyászati betegség következményeként. 

Szájnál a betetovált festéknek átlagosan 50%-a, szemnél és szemhéjnál 30%-a kiesik a varral együtt. A képződő var átlagosan 4-6 nap elteltével esik le. A pigmentálás után keletkezett pörköt TILOS vakargatni, piszkálni, gyógyulás folyamán magától fog leesni. 

 

KIZÁRÓ OKOK 

Terhesség
Menstruáció
Szülés után 3 hónapig, illetve szoptatási idő alatt
Bármely krónikus betegség esetén csak írásos szakorvosi engedéllyel (vesebetegség, májbetegség, cukorbetegség, daganatos betegség....)
Bármilyen vírusos vagy bakteriális fertőzés (influenza, hepatitis B, AIDS, TBC...)
Megfázás és lázas állapot
Lézeres szemöldök eltávolítás után csak két hónappal Herpesz esetén
Sugárkezelés alatt vagy azt követő 1,5 éven belül
Bármilyen rendszeresen szedett gyógyszer esetén csak orvosi engedéllyel
Penicillin tartalmú gyógyszer szedése (vérzékenyebbé tesz) csökkenti a festék megmaradást
Véralvadást gátló gyógyszer szedése
Véraláfutás vagy duzzanat az adott területen
Rozáceás terület, anyajegy, véranyajegy, tűzfolt, egyéb bőrelváltozások
Ciszta vagy bármely folyadékkal telt hólyag helyén
Gyullad bőrfelület, akne, ekcéma helyén
Cserepes száj (csak szájtetoválásnál)
Nagyon ráncos bőr
3D műszempilla esetén szemhéjtetoválás nem végezhető 

További fontos tudnivalók tetoválás előtt és után:

Amennyiben Önnek volt már sminktetoválása a tökéletesíteni kívánt területen, először mindenképpen képet fogunk erről kérni, hogy minél pontosabb javaslatot tehessünk az Ön tetoválására. 

Bejelentkezéskor mindenképpen tájékoztassa kollégáinkat a vérképzést és véralvadást befolyásoló, állandóan szedett gyógyszerekről, fémallergiáról és minden nagyobb orvosi beavatkozásról, amely a tetoválás időpontjában befolyásoló tényező lehet

 

SMINKTETOVÁLÁS tervezése és elkészítése 

 

Nyilatkozat kitöltése Sminktetoválás előtt

Közvetlenül a tetoválás előtt egyfajta sminket készítünk. A folyamat során közösen alakítjuk ki a sminktetoválás formáját és színét. Így előre láthatod, hogyan fog kinézni a sminktetoválás. A tervezés 20-30 percet vesz igénybe. Maga a tetoválás csak ezután kezdődik, ahol éppen az fog elkészülni, amit jóváhagytál. 

Érzéstelenítés krémmel, mely 10-15 perc pihenési idő. Ez idő alatt kiválasztjuk a megfelelő színt számodra. 

Sminktetoválás készítése

Ápolás

 

 

Kontrol 

A kontrol az első alkalommal történő kezelés eredményének tökéletesítése, melyre általában 4-8 héten belül kerül sor. Kontrolra azért van szükség, mert az első kezelést követően nem a végső eredményt látjuk. A festékmolekuláknak ugyanis el kell rendeződnie a bőrben, hozzá kell tapadnia a bőrmolekulákhoz. A forma természetesen nem változik, a színtónus azonban kb. 30%-ot világosodik az első kezelés elvégzésénél látotthoz képest. A kontroll alkalmával ellenőrizzük a munkát, elvégezzük az utómunkálatokat és tökéletesítjük a végeredményt. Ha esetleg a formán szeretnél kicsit változtatni, a kontrol alkalmával díjmentesen elvégezzük.

Fontos tudni, hogy közvetlenül a sminktetoválás után a szín jóval intenzívebb, mint a végleges szín lesz. Szemöldök és szemhéj esetében kb. a festék 30 %-a, a száj esetében a bevitt festék átlagosan 50%-a kiesik. A végleges szín csak 28. nap után alakul ki.

 

Elkészült sminktetoválás ápolása

A sminktetoválás célja, hogy néhány évre tartósan megszépítsen és ne jelentsen állandó feladatot a rajzolgatás! A tetoválást követően pörk képződik a kezelésen átesett területen. Ezt tilos vakarni, tépkedni, fontos, hogy a pörk képződése és lehullása saját, természetes ütemében történjen. A sminktetoválást követő néhány hétig fokozottan figyelj bőrödre. Ebben az időszakban a sminktetovált területre használj viszonylag zsíros utóápoló krémet, lehetőleg magas E-vitamin tartalommal! Naponta 1-2 alkalommal krémezd a friss sminktetoválást! Ne engedd kiszáradni, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek, szoláriumnak kitenni szigorúan tilos, mert besötétedhet. Az uszoda és szauna higiéniai okokból, valamint a felázás veszélye miatt szintén kerülendő. Zuhanyzáskor érheti egy kis víz, de arclemosót azon a területen még ne használj! A festék 28 nap alatt beépül, stabilizálódik és el- nyeri végleges árnyalatát.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Permanent makeup, tattooing of eyebrows.

Lágy satíros (soft púder) szemöldök tetoválás A természetes szemöldökért

Ennél a tetoválásnál a hatás, mint a frissen festett szemöldök vagy sűrű szemöldökhöz hasonlít. Alkalmazható önmagában, vagy szálas technikával alkalmazva a még hangsúlyosabb eredményért.

 

ÁR

85.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Mikroszálas szemöldök tetoválás

A természetes szemöldökért

 

A sminktetoválás készítése során az eredeti színekhez igazított tetováló pigmentekből álló apró szálakkal sűrítjük a szemöldököt, ezzel fokozva annak természetes hatását, de megőrizve a lágy kontúrvonalak harmóniáját.

 

ÁR

85.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Kombinált szemöldök tetoválás

Az első kör egy Soft púder technika, melyre  második körben már szemöldök szálakat húzunk a szemöldök első harmadáig. 

 

ÁR

85.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

SZEMHÉJTETOVÁLÁS

 

Fontos tudnivalók szemhéj tetoválás előtt: Amennyiben Ön műszempillát visel, feltétlenül távolíttassa el azt legkésőbb a kezelést megelőző napig!

Pillatősűrítés

Natúr hatású sminktetoválás eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentekkel töltjük ki a felső szemhéj pillái közti üres teret, így az spirálozás nélkül természetesnek és dúsabbnak hat majd.

ÁR

75.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Szemhéjkontúr

Klasszikus tusvonal.

 

ÁR

75.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Füstös szemhéjtetoválás

Klasszikus tusvonal enyhe füstös satírozással.

ÁR

75.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Young beautiful woman making permanent m
Macro photo of process of applying perma

AJAKTETOVÁLÁS

 

Fontos tudnivalók szájtetoválás előtt: Amennyiben Önnél jelentkezett már herpesz vírus okozta tünetegyüttes, feltétlenül jelezze kollégáink felé! Herpesz hajlam esetén a kezelést megelőző egy hétben érdemes Telviran-t szedni, a herpeszkialakulás kockázatának csökkentéséért.

Teljes satír

Elegánsan dúsabb hatást érhetünk el, ha az ajakkontúrtól befelé haladva a száj egész területét egyenletesen satírozunk.

ÁR

95.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 3 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Fél satír

Az alsó és felső ajak területének a fele van pigmentálva, nincs éles határvonal, befelé halványodik. Csak olyan színekkel készíthető, melyek harmonizálnak a saját szájszínnel, tehát nem nagyon sötét színek. Vékony ajaknál kevés a félsatírozás, normál vagy teltebb ajkon mutat igazán.

ÁR

95.000 Ft

 

TARTALMAZ

Konzultáció

Tetoválás - 3 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

bottom of page